ЗДО №12 "Ластівка" Ворзель
м Буча

Атестація педагогічних працівників 2022р.

02 лютого 2022 р. відбувся  показ відкритого  інтегрованого заняття (ознайомлення з соціумом + розвиток мовлення та культури спілкування)  у молодшій групі «Казка» на тему «Сорока-білобока» за віршованим твором Н.Забіли.

Вихователь Раїса Геннадіївна Поснова ознайомила дітей зі змістом вірша «Сорока-білобока» за ілюстраціями, розвивала  навички елементарного оцінювання поведінки персонажів, вчила відтвоювати послідовність подій, виразно передаючи мову персонажів, спонукала дітей  характеризувати дії персонажів (добрі, шкідливі), виховувала  любов до праці і художнього слова.

   

03 лютого 2022  року відбувся  показ відкритого інтегрованого заняття (розвиток мовлення та малювання)  у групі  раннього віку «Ромашка» на тему  «На дерева, на лужок тихо падає сніжок».

  Вихователь Світлана Миколаївна Шеля  закріплювала знання дітей про білий колір, ознайомлювала  з прийомами зображення методом  пальчикового відтиску (створювати рівномірні відбитки), вправляла діток  у звуконаслідуванні  слів зі звуком  (с), ознайомлювала діток з новими словами: сніг пухкий, м’який, завірюха, метелиця; розвивала вміння   спілкування  на занятті,  формувала інтерес до художньої діяльності та любов до природи.

 

07 лютого 2022 року відбувся  показ відкритого  заняття з аплікації у старшій групі «Бджілка» на тему «Банка з компотом».

На занятті вихователь Лінчук Раїса Леонідівна навчила дітей новому способу вирізування  паперу, складеного гармошкою, вчила наклеювати зображення рівномірно по всій площині, розвивала  творчу уяву, чуття кольору та  естетичний смак.

  

« повернутися до списку новин

Електронна реєстрація в ДНЗ "Ластівка"

Ласівка

Яндекс.Метрика

Логін: *

Пароль: *