ЗДО №12 "Ластівка" Ворзель
м Буча

Хроніка подій

Шановні батьки!

У багатьох дітей прогулянка в сніжну погоду викликає радісний настрій, коли на прогулянці можна покататися на санках, зліпити сніговика і пограти в сніжки. Ось така у нас була прогулянка в перший день зими.

27 жовтня 2016 року  у нашому закладі відбулося осіннє свято "Осінні пригоди" з дітьми середньої групи. Також діти разом з батьками підготували до цього свята виставку "Осінні сюрпризи".

   

   

В рамках проведення в нашому закладі Тижня безпеки дитини 19  жовтня 2016 року відбулась зустріч дітей старшого віку з працівниками охоронної служби "БЕСТ". Під час бесіди, вихованців познайомили з професією охоронник, спеціальним оснащенням та автомобілем. Діти залишилися задоволеними.

         

з 17 по 21 жовтня 2016 року у нашому закладі буде проводитися Тиждень безпеки дитини в усіх вікових групах. Долучайтесь. План проведення можно подивитись у розділі Наше життя.

На передодні свята "Дня захисника України" 13 жовтня 2016 року у нашому закладі відбулася зустріч дітей старшої групи "Бджілка" з війсковим Національної гвардії України та бійцем, який перебував в зоні АТО більше року - Даніловим Юрієм Володимировичем. Під час бесіди, діти задавали безліч питань про те, де живуть військові, чим харчуються, чи важко захищати державу, тощо. На пам`ять про зустріч, діти підготували малюнки.

    

Свято Дошкілля відбулося і в нашому закладі. Для всіх педагогів підготували святкову програму вихованці старшої групи "Бджілка".

Наш дитсадок - це дитяча країна.

Сміхом і шумом - бурлить і буя

З радістю йде сюди кожна дитина

Сотня дітей, сто малесеньких Я.

              

Безпека Дитячого садочка та його вихованців - найважливіше для нашого суспільства питання сьогодення. До нього з 28 вересня 2016 року приєдналася охорона "Бест", яка буде оберігати наших діток.

    

Опалювальний сезон ще трошки і розпочнеться. При підготовці до нього, при підтримці начальника управління освіти і науки Маляренко Ярослава Олександровича та чинної влади, були придбані два нових котли на котельні. Тепер, з новим обладнанням, ми зможемо обігріти, без зайвих хвилювань, наш заклад, а значит і діток. А 05 вересня 2016 року зусіллями наших операторів газових котелень Геннадія Леонідовича Молотієвського та Сергія Хайдаровича Габідуліна були встановлені нові котли.

                     

01 вересня 2016 року у нашому садочку, завдяки підтримці начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради Маляренко Ярослава Олександровича, була відкрита нова група "Зернятко". Це вже шоста група в данному закладі. Вона ширими обіймами прийняла дітей 4-річного віку. 

01 вересня 2016 року у нашому садочку відбулася святкова лінійка присвячена початку нового навчального року, на якій гостинно зустрічали короваєм дітей середніх та старшої групи завідувач ДНЗ - Наталя Володимирівна Городжа та вихователі Раїса Леонідівна Лінчук, Раіса Геннадіївна Поснова, Катерина Іванівна Андрійчук.

     

01 вересня 2016 року

"Весь колектив і батьків я хочу привітати з початком нового навчального року і побажати натхнення, терпіння, мудрості, здоров`я і мирного неба над головою" Завідувач ДНЗ № 9 Наталя Володимирівна Городжа.

29 серпня 2015 року відкриває свої двері, після ремонтних робіт, наш садочок для діток. Адміністрація садочка виражає щиру подяку всім працівникам та батькам приймавшим участь у ремонтних роботах. 

« повернутися до списку новин

Електронна реєстрація в ДНЗ "Ластівка"

Ласівка

Яндекс.Метрика

Логін: *

Пароль: *